Ga naar de inhoud

Wie zijn wij

Bij DansNzo Ridderkerk ben je op de juiste plek om te genieten van dans, sport, plezier en vooral gezelligheid! Zo kan je hier terecht voor dansstijlen, zoals Stijldansen, Latin-fit en Weddingdance. Ook kan je bij ons terecht voor trainingen, privélessen en wedstrijdlessen. Wij bieden lessen op verschillende niveaus, van beginners tot vergevorderden. Je kan bij ons terecht met of zonder partner. Als je geen partner hebt zullen wij ons best doen er een voor je te vinden. Naast ons assortiment danslessen verzorgen wij ook vele leuke themafeesten, vrijdansavonden en dansarrangementen. Onze danszaal is modern ingericht met een mooie grote dansvloer, bar, disco en verlichting. Overigens zijn onze dansactiviteiten dé ideale gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen! Wij beschikken over meer dan voldoende parkeergelegenheid.

DansNzo wordt geleid door Liejette Spindler.
Vanaf haar vierde levensjaar is zij actief bezig met dansen en acrobatiek.
Ze specialiseerde zich in de loop der jaren in verschillende dansstijlen van Ballet tot Paaldansen en danste al snel actief in de Ballroom en Latin Wedstrijdsport.
Op haar achttiende ging Liejette lesgeven en producties dansen voor diverse bedrijven in binnen en buitenland. In januari 2013 werd zij officieel eigenaar van DansNzo Ridderkerk.

DansNzo is een erkende Dancemasters Dansschool.
Liejette beschikt over de Licentiate diploma’s is Ballroom en Latin.

In mei 2014 werd Liejette Nederlands Kampioen Latin Equalitydance en op 15 juni 2014 werd Liejette Europees Kampioen Latin Equalitydance in Blackpool in de hoogste klasse. Ook in 2016 in Helsinki werd ze Europees Kampioen Latin en 10-dans.

DansNzo wordt aangevuld door een leuk team van dansers en assistenten met het nodige enthousiasme en de juiste kennis.

Veel plezier op onze website en graag tot ziens bij DansNzo!