Meteen naar de inhoud

Openingsdans

Openingsdans

Bij DansNzo leer je met een leuke sfeer de perfecte openingsdans. Je krijgt professionele instructie voor een choreografie op maat. We bespreken wat jullie wensen zijn en maken een leuke dans met de juiste muziek. We zorgen dat jullie persoonlijkheid, ambities en sterke punten goed benut worden. Iedereen kan leren dansen en is geschikt voor en goede openingsdan. In 3 tot 5 danslessen zullen jullie uitblinken op jullie trouwdag. Met onze begeleiding zal je versteld staan van jezelf!

We bieden geen gratis proefles, omdat we kiezen voor de persoonlijke aanpak. Daardoor zit je bij ons niet vast aan veel lessen met hoge bedragen en een dwingend karakter. De eerste les gaan we direct werken aan jullie dans met jullie persoonlijke wensen, zodat je gegarandeerd in 3 tot 5 lessen klaar bent voor het optreden. Je kan kiezen voor 1 liedje, maar ook voor een remix van verschillende liedjes. Het kan romantisch zijn, maar ook grappig of stoer.

De lessen zijn op onze dansschool DansNzo in Ridderkerk. De dansschool is aangesloten bij Dancemasters Nederland en je krijgt les van Liejette, een FDO gediplomeerde docent. We geven bij DansNzo beginners les, maar ook wedstrijddansers op hoog niveau. Liejette is 32 jaar en heeft wedstrijden gedanst over de hele wereld. Ze heeft nu 8 jaar haar eigen dansschool.

Nieuw
Het is vanaf heden ook mogelijk om lessen te boeken op onze locatie in Rotterdam Brainpark.
Deze locatie ligt naast metrostation Kralingse Zoom. Op ons terrein kunt u gratis parkeren. Geef aan in uw e-mail dat u graag in Rotterdam les zou hebben.

Danslessen
Je krijgt privéles
Een dansles duurt 1 uur
Wij zorgen voor de juiste muziek of muziekmix

Tarieven

1 les60 euro
3 lessen150 euro
5 lessen240 euro

Wanneer je het na de eerste les toch niet zit zitten is dit geen probleem. Wil je meer lessen volgen of lijkt het jullie leuker om in een groep op dansles te gaan? Dit is ook mogelijk.